Wist u dat?

Wist u dat?

tegen het einde van het jaar er meer internet verkeer (website browsen, email, video streaming enz. ) zal komen vanaf mobiele telefoons dan vanaf gewone desktop computers.

Wist u dat?

Mobielwebs werkt op alle mobiele telefoons, dus niet alleen smartphones. 50% van de gebruikers heeft een smartphones ‐ 50% heeft een zogenaamde feature phone. Met een mobiele website van Mobielwebs ben je dus verstandig bezig en werkt je mobiele website dus op alle toestellen.

Wist u dat?

 meer dan 67+% van al het website verkeer in Nederland van een mobiel toestel afkomt. Dat is dus 3 op de 5 van alle bezoekers. Geen mobiele website staat gelijk aan je bedrijf 1 dag in de week sluiten.

Wist u dat?

de gemiddelde website er meer dan 30 seconden over doet om te laden op een mobieltje. En wist je dat een bezoeker slechts bereid is om 6 seconden te wachten en daarna op zoek gaat naar een alternatief (jouw concurrent). Voor iedere halve seconde laadtijd extra zakt je bezoekersaantal met 20% (Google Onderzoek).

Wist u dat?

 Mobielwebs mobiele websites 8 keer sneller laden dan de gemiddelde PC website op een mobiele telefoon.

Wist u dat?

 de gemiddelde website met afbeeldingen veel te groot is voor een mobiele telefoon. En het merendeel van de informatie die wel in beeld komt is totaal niet relevant. Het resultaat is een gefrustreerde bezoeker en verlies van omzet.

Wist u dat?

een mobiele website echt ontworpen moet zijn voor mobiel! Een mobiele website die een kopie maakt van de desktop website haalt teveel content binnen. Daardoor is zo’n kopie ook veel te traag en de bezoeker moet door veel te veel informatie bladeren om het juiste te vinden.

Wist u dat?

volgens Google 61% van de smartphone gebruikers direct belt met het bedrijf nadat ze je mobiele website vinden na een zoekopdracht en 59% bezoekt de locatie.

Wist u dat?

Mobielwebs websites alle belangrijke bedrijfsinformatie tonen met 1 klik zoals bel ons, vind ons, product informatie, reserveren enzovoort. En als je telefoon GPS heeft krijg je direct de route naar het bedrijf in beeld.

Wist u dat?

 zoekmachines een echte mobiele website hoger ranken in de resultaten.

Wist u dat?

 Mobielwebs websites zorgen voor meer omzet met opties zoals de ingebouwde shopping cart, waardebonnen systeem en reserveer aanvragen.

Wist u dat?

 een mobiele website in 1 taal betekent dat je een hele boel bezoekers mis loopt. Mobielwebs kan worden gemaakt in meer dan 30 talen.  Toeristen kunnen de website in meer dan 30 talen bekijken.