Over ons

Over ons

mobile-apps2530x320xMobile-Apps.jpg.pagespeed.ic.u3WcZm8Vbbshutterstock_126777980

Strategie

Anders dan anderen werkt Mobielwebs.nl vanuit het oogpunt van de klant. Mobielwebs.nl doet waar hij goed in is, het maken van mobiele websites en kijkt per case hoe deze het best ingezet kan worden voor Uw branche. Een lokale slotenmaker heeft andere wensen dan b.v. een boekhoudkantoor of bungalowpark. Mobielwebs.nl snapt dit. uw mobiele website kan dan ook geheel naar uw eigen wensen worden samengesteld. Omdat zowel de online mogelijkheden als uw business continu veranderen en uitgedaagd worden, blijven wij op de achtergrond actief betrokken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen samen met u dat het een succes wordt.

Visie

De hedendaagse markt kenmerkt zich door een continu veranderende vorm van vraag en aanbod. Het inspelen op dit krachtveld wordt steeds belangrijker voor organisaties om concurrentievoordeel te bemachtigen of te behouden. Mobielwebs.nl draagt hier actief in bij. Onze medewerkers volgen de markt, blijven kritisch en zijn altijd pro-actief bezig met optimalisatie van het product.

pic_4Meer bezoekers met een mobiele website

Gebruikers van smartphones gaan anders om met online informatie dan pc-gebruikers. Ze willen snel de relevante informatie kunnen vinden. Hierbij is de soort informatie, snelheid en toegankelijkheid van de site zeer belangrijk. Mobielwebs biedt jou deze snelle en slimme oplossing: een mobiele website. Mobielwebs zet jouw huidige website in 72 uur  om naar een mobiele website, speciaal toegespitst op de mobiele gebruiker.